ماساژ درمانی در کودکان اتیسم

ماساژ درمانی در کودکان اتیسم

ماساژ درمانی در کودکان اتیسم بسیار مفید است که ورودی حس عمقی را فراهم می کند و می تواند به تنظیم سیستم حسی کودک ما کمک کند.

ماساژ درمانی همچنین یک راه غیرکلامی دوست داشتنی برای ترویج پیوند و ارتباط است.

برخی از کودکان و نوجوانان اوتیستیک به لمس حساس هستند و ماساژ را چالش برانگیز می کند! در این موارد، بسیار مهم است که به مرزهای فرزندمان احترام بگذاریم. ما هرگز نباید چیزی غیر ضروری را به فرزند خود تحمیل کنیم که او شدیدا از آن متنفر باشد.

با این حال، با کمی پشتکار ملایم، می توان راهی برای ماساژ کودکی که از لمس اجتناب می کند، پیدا کرد. برخی از کودکان از لمس سبک متنفرند اما واقعا از لمس محکم و فشار عمیق لذت می برند. برخی از کودکان اتیسم لمس شدن با دست را دوست ندارند، اما احساس شیئی مانند برس یا غلتک روی پوست خود را دوست دارند. اگر لمس را به روشی سرگرم کننده و بدون فشار بررسی کنیم، به احتمال زیاد موفق خواهیم شد.

از آنجایی که کودکان ما از فعالیت‌ هایی که آشنا و قابل پیش‌ بینی هستند لذت می‌برند، قرار دادن ماساژ در روال روزانه ما نیز می‌تواند مفید باشد.

ماساژ درمانی در کودکان اتیسم قبل از خواب می تواند راهی عالی برای کمک به کند کردن سیستم عصبی در آماده شدن برای خواب باشد. ما می‌ توانیم با اضافه کردن سایر عناصر حسی که کودکمان از آنها لذت می‌برد، مانند اتاق تاریک، نورهای رنگارنگ یا برآمدگی‌ های رنگارنگ روی سقف، موسیقی ملایم یا صدای محیط، رایحه‌ ای دلپذیر از اسانس‌ ها (اسطوخودوس انتخاب‌ خوبی است)


بیشتر بخوانید : کاردرمانی ذهنی در اتیسم


فواید ماساژ درمانی در کودکان اتیسم

ماساژ یک فرصت دوست داشتنی برای پیوند است. لمس آرام و آرامش‌ بخش یک راه غیرکلامی عالی برای برقراری ارتباط با مهربانی و مراقبت و ایجاد ارتباط بین کودک و مراقب است. این امر دلبستگی ایمن را تقویت می کند، هورمون های احساس خوب را ترشح می کند و به کودک ما کمک می کند تا احساس دوست داشتن داشته باشد.

برای کودکانی که خیلی حساس به لمس نیستند، ماساژ می تواند به بیدار شدن بدن و ماهیچه های آنها کمک کند – با افزایش آگاهی بدن، مهارت های هماهنگی و حرکتی را بهبود می بخشد.

برای کودکانی که حالت دفاعی لمسی دارند،   (در صورت تحمل) می تواند به کاهش حساسیت پوست کمک کند. لمس محکم می تواند به ملایم ترجیح داده شود، در حالی که روغن می تواند ماساژ را راحت تر کند. اگر فرزندتان دست‌ها را دوست ندارد، می‌توانید از وسایل دیگر استفاده کنید: مثلاً برس‌ ها، غلتک‌ ها یا دستگاه‌های لرزش. مهم است که به مرزهای کودک خود احترام بگذارید، بنابراین اگر او مقاومت کرد یا ناراضی بود، ماساژ را متوقف کنید و یک روز دیگر دوباره امتحان کنید.

ماساژ به تنظیم سیستم عصبی کمک می کند. برای کودکانی که همیشه با انرژی زیادی در حال حرکت هستند، ماساژ می تواند آرامش بخش باشد، سکون را تشویق کند و به تمرکز کمک کند. یک کودک فعال ممکن است نتواند برای یک ماساژ کامل بدن بی حرکت بماند، اما حتی کار روی یک اندام می تواند مفید باشد.

ارتباط واقعا مهم است. اگر کودک شما می تواند زبان را بفهمد، در طول ماساژ با او صحبت کنید و به او بگویید چه کار می کنید. این یک راه عالی برای آموزش دادن به آنها در مورد بدنشان و کمک به افزایش آگاهی آنها از احساساتی است که دارند. شناخت بهتر بدن به حرکت و هماهنگی کمک می کند، در حالی که لمس محبت آمیز ماساژ می تواند برای عزت نفس مفید باشد.

 

کلمات مرتبط :

ماساژ درمانی در کودکان اتیسم – گفتاردرمانی در شهر قدس – کاردرمانی کودکان در شهر قدس

مقالات بیشتر

موسیقی درمانی

موسیقی درمانی

question_answer0
موسیقی درمانی شکلی از درمان است که از موسیقی برای بهبود و حفظ رفاه جسمی، روانی و اجتماعی استفاده می…
بازی درمانی برای کودکان اوتیسم

بازی درمانی برای کودکان اوتیسم

question_answer0
بازی درمانی برای کودکان اوتیسم بازی درمانی نوعی درمان است که از بازی برای برقراری ارتباط و کمک به افراد،…
تشخیص اتیسم با نوار مغز

تشخیص اتیسم با نوار مغز

question_answer0
تشخیص اتیسم با نوار مغز در حال حاضر تست قطعی واحدی برای تشخیص اختلال طیف اوتیسم (ASD) وجود ندارد. در…
تقویت مهارتهای دستی در کودکان

تقویت مهارتهای دستی در کودکان

question_answer0
تقویت مهارتهای دستی در کودکان می تواند بخش مهمی از رشد آنها باشد، زیرا می تواند به بهبود هماهنگی، مهارت…
رشد کلامی از ۱ تا ۲ سالگی

رشد کلامی از ۱ تا ۲ سالگی

question_answer0
رشد کلامی از ۱ تا ۲ سالگی از 1 تا 2 سالگی، کودکان رشد کلامی قابل توجهی دارند. در اینجا…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

راه های ارتباطی

۰۲۱-۴۶۸۰۴۹۵۶
۰۹۳۳۷۸۰۱۳۷۹

مشاوره

جستجو

فهرست
مشاوره توانبخشی در واتس آپ