درمان اختلال یادگیری

درمان اختلال یادگیری

درمان اختلال یادگیری معمولا شامل ترکیبی از روشهای روانشناسی و درمان های توانبخشی همچون کاردرمانی و گفتاردرمانی است که در کلینیک توانبخشی تهران توان در شهر قدس ارائه می شود.

اختلالات یادگیری شرایطی مادام العمر هستند که قابل رفع یا درمان نیستند. با این حال، با تشخیص، درمان و حمایت به موقع، افراد دارای ناتوانی یادگیری می توانند در مدرسه، محل کار و در میان جامعه خود موفق باشند.

اختلالات یادگیری بر توانایی فرد برای یادگیری در یک یا چند زمینه تحصیلی خاص مانند خواندن، نوشتن یا ریاضی تأثیر می گذارد. گاهی اوقات به آنها مشکلات یادگیری می گویند.

اختلالات یادگیری معمولاً در سنین پایین ایجاد می‌شوند و اغلب در طول سال‌های تحصیلی کودک تشخیص داده می‌شوند، زیرا تمرکز اصلی در مدرسه یادگیری است ، آمارها نشان می دهند که 8 تا 10 درصد از کودکان زیر 18 سال دارای نوعی ناتوانی یادگیری هستند.

مهم است که بدانیم در حالی که افراد مبتلا به ناتوانی های یادگیری در یادگیری با چالش هایی روبرو هستند، اما به هیچ وجه از دیگران پایین تر نیستند. درمان اختلال یادگیری با آموزش ویژه، حمایت، مهربانی و صبر می تواند به موفقیت آن ها در مدرسه و جامعه کمک کند.

رایج ترین انواع اختلالات یادگیری

  • نارساخوانی، که باعث مشکلات خواندن و نوشتن می شود – از هر 10 نفر از افراد دارای ناتوانی یادگیری، 8 نفر به نارساخوانی مبتلا هستند.
  • دیسگرافی که باعث بروز مشکلاتی در املا و دست خط می شود
  • دیسکولیا، که باعث مشکلات ریاضی می شود

ناتوانی یادگیری با ناتوانی ذهنی متفاوت است، که بر هر جنبه ای از نحوه یادگیری و درک مغز تأثیر می گذارد. ناتوانی های یادگیری تنها بر حوزه خاصی از یادگیری تأثیر می گذارد.

مشکل کودک در مدرسه همیشه ناشی از ناتوانی یادگیری نیست. با این حال، اگر فکر می‌کنید فرزندتان ناتوانی یادگیری دارد، مهم است که او را ارزیابی کنید و در اسرع وقت از او حمایت کنید.

متخصصان ما در مرکز توانبخشی تهران توان در شهر قدس خدمات تشخیص ، ارزیابی و درمان انواع اختلال یادگیری را ارائه می دهند.

روشهای درمان اختلال یادگیری

درمان ناتوانی های یادگیری ممکن است شامل موارد زیر باشد: 

آموزش ویژه: کودکان دارای ناتوانی های یادگیری ممکن است از آموزش توسط معلمان آموزش دیده ویژه بهره مند شوند که ارزیابی جامعی از توانایی های کودک انجام می دهند و سپس به کودک کمک می کنند تا ضمن جبران ناتوانی های خود، نقاط قوت خود را تقویت کند.

دارو: برخی از افراد ممکن است نیاز به مصرف دارو برای بهبود توانایی تمرکز و تمرکز داشته باشند.

درمان: روان درمانی می تواند به افراد مبتلا به ناتوانی های یادگیری کمک کند تا با مسائل عاطفی برخورد کنند و مهارت های مقابله ای را توسعه دهند.

سایر مداخلات: افراد دارای ناتوانی های یادگیری ممکن است از مداخلات دیگری مانند گفتار و زبان درمانی نیز بهره مند شوند.

گروه های حمایتی: افراد دارای اختلال یادگیری و همچنین والدین کودکان دارای ناتوانی های یادگیری ممکن است از جلسات گروه حمایتی بهره مند شوند که به آنها کمک می کند با دیگرانی که تجربیات مشابهی دارند ارتباط برقرار کنند.

 

مقالات بیشتر

انواع اختلالات یادگیری

انواع اختلالات یادگیری

انواع اختلالات یادگیری اختلالات یادگیری که به عنوان ناتوانی های یادگیری نیز شناخته می شوند، اختلالات عصبی رشدی هستند که…
توانبخشی کودکان اوتیسم

توانبخشی کودکان اوتیسم

توانبخشی کودکان اوتیسم یک فرآیند جامع است که هدف آن کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم برای رسیدن به حداکثر…
درمان دیسفاژی در کودکان

درمان دیسفاژی در کودکان

درمان دیسفاژی در کودکان دیسفاژی، اصطلاح پزشکی برای مشکل در بلع، وضعیتی است که می تواند افراد در هر سنی…
نارساخوانی

نارساخوانی

نارساخوانی یا دیسلکسیا (Dyslexia) یک اختلال یادگیری است که بر توانایی فرد در خواندن، نوشتن و درک مطلب تأثیر می…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

راه های ارتباطی

۰۲۱-۴۶۸۰۴۹۵۶
۰۹۳۳۷۸۰۱۳۷۹

مشاوره

جستجو

keyboard_arrow_up